26 oktober, 2008

Veckans sista......

Dags att avsluta en händelserik vecka med ett sista härligt inlägg. Kanske nämna något om hur det är att bli pappa, då det är bloggens rubrik just nu.

Att bli pappa är inte lätt, har inte fått sova många timmar de senaste nätterna, tror att jag sympati "icke" sover för att Sanna inte gör det, hon är ju rätt stor och klumpig nu. Många har frågat hur det känns nu, om jag börjar bli nervös och så. Men nä, inte än, tror nog den nervositeten inte infinner sig förrän det verkligen är dags. Ni vet, vattnet går, dags o pallra sig in till BB, då går nog verkligheten upp och man gör i byxan.....

Men med en vecka kvar (hoppas inte längre) så är ändå det mesta fixat här i lägenheten, som ni kan se på Grodflickans blogg så är ju säng o vagn med mera redan fixat, till och med blöjorna är instaplade i hyllorna :P. Nu väntar vi bara på miraklet.

Nä dags att göra sig i ordning för sängen, avslutar kvällen med lite "Ensam mamma söker" och "40 årig oskuld" i sängen, det somnar man gott till förhoppningsvis. Behöver sömnen nu, blir en hård vecka med x-jobb, massa x-jobb.

På återseende nästa vecka.

/T

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Kära Vänner! :)

I helgen som kommer är det halloween. Då tänkte vi att ni skulle komma hem till oss och hälsa på. Vi bjuder på hemma gjord pizza och snacks, ni tar själva med det ni vill dricka. Kom runt 18 tiden!
Vi har inte tänkt klä ut oss själva, men vill ni göra det så dooo it!



Kramar och pussar i massor/Therese & Alexander

Anonym sa...

LÖRDAG!