12 maj, 2009

Magsjuk

Ja, tråkigt nog så är lilla stackarn Harry magsjuk. Började spy något grön j*vligt igår kväll vid tio tiden och höll på mer eller mindre till kl 03:00.  Inte så kul, varken för honom eller oss, Inom en timme hade han förbrukat alla sina uppsättningar sängkläder mm. Så idag har pappa Tony återigen spenderat ca 6 timmar i tvättstugan, först tvättat allt som spyddes ner i natt och när jag ändå var igång så passade jag på o tömma tvättkorgen me. Han har fortsatt spytt lite idag me, men inte alls som igår, däremot så har han inte varit direkt sugen på någon mat. Så för att han ska få i sig vätska ändå så har vi inhandlat lite fruktdrycker till honom så han inte ska bli uttråkad, han är ju tråkigt nog inte så förtjust i vatten, men fruktdryckerna slukar han. Vi håller tummarna för att natten ska bli bra och att det värsta ska va över så det inte blir värre, det är ju aldrig kul.

Men inget ont som inte för med sig något gott……
Harry är som en helt annan person, vilket är naturligt då han är sjuk, men han är så lugn och mysig, inte samma vilddjur som vanligt. Nu kan han sitta och mysa i famnen utan att han måste vidare. Vilket jag självklart uppskattar på hans bekostnad, sjukdom. Men som sagt, det är mysigt när dem inte bara ska fara o flyga hela tiden utan kan bara sitta o mysa i famnen.

Men så har vi en liten rättelse oxå, Harrys lilla kusin som föddes här om veckan ska inte heta Nelly som det annonserades här, utan det är Nellie som är det korekta namnet på den lilla tösen. Vi har tyvärr inte hunnit och åkt och hälsat på henne än då Harry först var förkyld och nu magsjuk, så vi får se när han blir helt frisk och vi får en dag ledigt då vi kan åka över. Då ska vi själklart bjuda på några bilder på henne. Ett litet smakprov ska ni självklart få på henne, brorsan skickade några bilder på mailen och självklart ska jag bjuda på en här.

DSC05943

0 kommentarer: