03 mars, 2009

hua, morgonpigg?

Nä, det är inte jag som är morgonpigg egentligen. Nä lilla Harry ville som vanligt upp och äta vid halv sju, och då det var min morgon var det bara att ge han mat. Men eftersom pappa inte är lika tråkig som mamma så ville han ju inte sova igen efter maten. Nä han ville leka med pappa, så var bara att ge sig upp, annars blir ju mamman morgonbus grinig om hon inte får sova. Men nu äntligen har han lekt av sig och ligger nu igen i sin säng och sover.

Men tror ni pappa Tony kan somna om? Nä, bara att sätta på tv:n o se lite morgon tv. Bara så tråkigt, flippar mellan svt1 och tv4. Nyheterna är samma på båda kanalerna, och samma nyheter i varje nyhets sändning, aldrig något nytt. Samma gäster i soffan på båda kanalerna. Claes Malmberg vann tydligen något teater pris i går, då ska han ju självklart vara med i alla morgonprogram, så tråkigt.

Senare idag så är det dags för en liten kontroll hos läkaren. Inte för Harry denna gång, utan för mig. Liten efterkontroll från min operation sommaren 2007. Brukar gå rätt snabbt, tar nog inte mer än 7 minuter, kanske en kvarts totalt med vänte tid.

0 kommentarer: