31 mars, 2009

Och vi kryper vidare….

Ja kryper och kryper, det stämmer ju inte riktigt. Men junior har börjat att åla eller dra sig framåt i alla fall. Det är sällan han ligger still någon längre stund på en och samma plats nu. Det är ju trots allt roligare att röra sig runt lite. Passade på att ta några bilder på honom i morse när jag satt och åt frukost. Där kan ni se hur han har förflyttat sig runt. Vid ett tillfälle när han var på väg in i bollen tog jag hans leksak och la upp på mattan, självklart vände han kryp riktning då….. Här kommer i alla fall några bilder från morgonen.

IMG_3069

IMG_3072

IMG_3073

IMG_3076

IMG_3080

Man skulle kunna säga att han tog sig runt ett varv på lekpläden. Förutom det då att han även drog sig utanför och runt den. Men efter si så där 15-20 minuter eller så, så var han tillbaks på ungefär samma plats som han började på, kul.

Sen att han sitter och känner sig som en klung när han äter det är ju lite kul det med.

IMG_3082

Föresten så har vi nu börjat kolla på ny bilbarnstol till honom nu. Det börjar bli dags att uppgradera babyskyddet nu mot en riktig stol. Just nu har vi fastnat för två olika modeller, Acta Graco Cosmic Comfort, man kan få föra årets modell till rätt bra pris nu, eller så funderar vi på en Recaro Polaric, aningen dyrare men har fördelen att den bland annat fästes i bilen med iso-fix, smidigt, sen är den ju grymt snygg. Vi stod och kollade på dem på Bara Barn mässan vi var på i höstas, blev riktig imponerade. Men som sagt den är lite dyrare.

Någon som har något annat bra tips så får ni gärna hörra av er, men tips om att köpa begagnat kan ni behålla för er själva, skulle aldrig utsätta Harry för det, vet ju aldrig vad den har varit med om……

2 kommentarer:

Morfar sa...

Vi upptäckte att Harrys stortå verkar vara motorn när han ålar sig fram. Det såg roligt ut.
Hälsn Morfar och mormor

Anonym sa...

Håller med föregående.
Det är stortån som gör jobbet...
Kramar från Farmor