21 november, 2008

Herr Leo på besök

Idag så har jag varit och bråkat med våran hyresvärd för att jag inte var riktigt nöjd med den p-plats dem gav oss. Men nu har jag fixat en bättre så nu slipper bilen stå helt själv på en oupplyst helt övergiven parkering där ingen annan heller vill ha sin bil. Som garanterar inbrott och vandalism. Måste nu bara fixa motor o kupé värmare till bilen så man slipper skrapa rutorna när man kommer ut, för fy f*n vad det är tråkigt o jobbigt.


Idag så hade vi vårt första möte med BVC, ett hembesök, skönt o slippa åka in till dem. Det gick bra, men dem hade massa broshyrer som man ska läsa, känns lite jobbigt. Men vi fick nog en bra sköterska därifrån, rätt ung o trevlig, ingen gamal tråkig tant. Och det vissade sig att lilla Harry har gått up ännu mer i vikt, inte jättemycket sen i måndags, men nu väger han över 3500 gram iallafall.


Nu på kvällen så har även Harrys framtida boxnings kamrat Leo med familj varit på besök. Leo är bara 2 månader gamal men redan nästan dubbelt så stor som Harry :P dem växer snabbt dem små liven. Leo ----------->


Imorgon så kommer min far med familj över från england, stannar i Sverige en vecka. Så då ska Harry få träffa sin farfar och faster för första gången, de ska bli kul.

0 kommentarer: