18 november, 2008

I am back

Vill börja med att be om ursäkt till er alla trogna blogg läsare, det var inte meningen att ni skulle få vänta så här länge på nästa inlägg, men här är det.

Vad har hänt då sedan vi såg snön i söndags? Jo en hel del falktis. Söndagen var ju våran första helt lediga dag utan sjukhusbesök, och det varHarry badar väldugt skönt, så vi passa på o göra lite annat, åka ut med nya bilen och bada.

Men i går så var vi tillbaks på den gamla banan med återbesök på sjukhuset. Där kollade vi upp jrs vikt och gulsot, och där ser allt ut att vara bra. Vikten går upp och gulsoten går ner, skönt. Idag tisdags så var vi åter på besök på sjukhuset, denna gång för att kolla up hörseln på grabben igen, men tyvärr så blev han inte godkänd på hörseln idag heller. Nytt test datum den 9 december, denna gång på KS och en riktig öronläkare som undersöker. Vi hoppas att det bara är lite fostervatten kvar i örat så att det inte är riktigt tort ännu, men han verkar även ha ärvt sin mammas krokiga o trång hörselgångar.

Tuff killa
Tuff kille

Trauma Trauma – för känsliga läsare sluta läs hä r.

Idag hände det som inte fick hända, grabben bajsa på mig, fy fan. Här är man snäll o låter han ligga o lufta stjärten lite och vad får man som tack för det? Jo lite bajs på sig, inte fräsht.

På eftermiddagen i dag så har lilla Harry fått träffa sin gammelfarfar o gammelfarmor, det tyckte han var kul, fast han sov och åt mest hela tiden. Bjuder på en blandad kompot bilder från dagarna sm gått och ber åter igen om ursäkt, ska inte hända igen att ni får vänta så här länge.

Kerstin o HArry Leonard o Harry
Gammelfarmor o HArry                 Gammelfarfar o Harry

1 kommentarer:

Anonym sa...

Dåligt gjort av dig tony:D