10 december, 2008

Barnförsäkring

Idag hade vi Trygg Hansa på besök. Ville sälja på oss en barnförsäkring till junior. Självklart ska grabben ha en försäkring, men är trygg hansa bäst? vet inte, men hans argument var ju bra, som dem alltid är från säljaren. Vi får se vad det blir, måste kolla upp dem andra nu och se om hans jämförelser stämmer eller ej.

I morgon blir det besök på familjerätten, ska se till så att pappa Tony blir registrerad som pappa till lilla Harryboy. Annras får ju grabben inte sitt rättmäktiga efternamn, Ulvede. Och det ska han ju ha.

Blev inget inlägg igår, men kan ju meddela att junior inte gick godkänd ur hörseltestet på KS i går. Blir att åka tillbaks den 13 januari för nytt. Då blir det ett lite mer avancerat test, med elektroder utanpå skallen. Vi hoppas att det bara är hans hörselgångar som är lite trånga och krånglar till det, eller kanske lite vatten.

Jaja, nu blir det sängen. Ny dag i morgon.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker det hela är intressant. Vi får ju se hur det bli med all privatisering och samtidigt den urholkning av socialförsäkringar hit och dit..