15 december, 2008

Leos dop

Då var ännu en händelserik helg över. Junior har vänt på sig från mage till rygg för första gången, junior har kissat på sin morbror, junior har blivit utkastad från sovrummet tidigt på morgonen till mormor o morfar så mamma o pappa fått sova. Han har varit med om mycket i helgen han.

Och i söndags så var vi på Leos dop i Åkers kyrka, det var en snabb Dop 1 o smärtfri upplevelse. Som tur var så var den efter gudtjänsten och då avklarad på knappt en kvart, skönt.

Något som alltid blir aktuellt och som det frågas om en del vid såna här tillfällen är ju när vi ska ha dop för lilla Harry. Och svaret till er alla är att Harry han kommer INTE att döpas. Där sparade ni in en liten slant på doppresent. Då pappa Tony inte är döpt, eller det Dop 2 minsta troende på denna kyrka (eller någon annan) utan tycker att allt bara är bluff o båg, bara för att någon för några 1000 år sedan kom på ett sett att lura av människor pengar. Så kommer således inte min son att uppfostras i den kristna tron och kommer då självklart inte att döpas.

MEN om ni för den delen ändå känner att ni vill köpa en present till grabben så är ni så välkommna att göra det ändå, utan att genomlida ett kyrkligt påhitt. :D Köp gärna mågot till pappa då också. :)

0 kommentarer: