02 december, 2008

Dokumentär värd att se.

Precis kollat igenom en av de mest sevärda dokumentärena på länge. Shane Smith tar sig in i Nord Korea för VBS.tv räkning och gör en grym dokumentär. Jag började se på Aftonbladets TV men märkte snart att dem inte hade alla avsnitten där. Så gick snabbt över till VBS.tvs sida och kollad där igenom. Så har ni någon timme över och vill se något ni troligen aldrig kommer få se annars, då tycker jag ni surfar in på vbs.tv och kikar in THE VICE GUIDE TO NORTH KOREA. En “guidad” inblick i världens stängdaste och hemligaste land.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan också se det som amerikans propaganda ;)

Anonym sa...

haha..... att du ens går på det? Bara amerikansk propaganda. Jag har varit i nordkorea. Enkelt att köpa en biljett dit och flyga. Inga som helst problem att få visum!

Anonym sa...

Gillar Al Bundy-stuket på din kid

Anonym sa...

"man kan också se det som amerikansk propaganda"
Sv: Så fort någon visar en sida som man inte har sett av ett land, och det råkar hända att det är en amerikan som har storyn, då är det propaganda. Varför har ingen annan journalist varit där och gjort ett reportage och visat den verkliga sidan.
Sv till anonym som säger att han har varit i Nord Korea, var finns ditt bild bevis på att det är annorlunda än vad som visas på dokumentären. Just det, put up or shut up.
Det finns gott om idioter i denna värld, men ingen större än en som är blåögd och trångsynt. Frågan är har du verkligen varit någonstans i världen eller sitter du framför din dumburk och byter 4 kanaler för det verkar vara din kapacitet om omvärlden.