01 december, 2008

Dagens fångst

Idag gjorde vi ett riktigt klipp, eller vi får se om lilla Harry hinner va med och smaka av någon, troligen slut innan han nåt rätt ålder. Men om han nu hinner så har han och jag idag köpt Mackmyra Special:01 – Eminent Sherry. Två flaskor fick vi, det är vi nöjda med.

Mackmyra Special 01 - Eminent Sherry

Efter detta fantastiska köp så var det dags för ett besök på BVC, vi ville ju se om det har gett något resultat med den extra matningen Storkillehan nu får på flaska. Och gissa om, vilken killa, nu är han en stor kille. Idag vägde han för första gången in på en vikt över sin födsel vikt, nämligen 3790 gram, en ökning med 230 gram sedan i torsdags, det är vi nöjda med. Ja ni ser ju vilken stor kille han är nu.

Snart har han växt ur Liberos Newborn blöja då blir det dags att gå in på nästa storlek, eller vi har ju en del Pampers i typ storlek nr 1, och dem känns större, så vi får nog köra på dem ett tag. Men det är inte långt kvar nu innan grabben går upp på storlek nr 2 i blöjor, de ni!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va skönt att han gått upp!! Bravo! *applåderar* :)

Anonym sa...

Hahaha. Lördag blir kanon för vår del. Bara ni kommer till butiken innan dom stänger så är det lugnt;) Det serveras pölsa här, blir bra va?:D