22 december, 2008

Stor kille!!!

Mycket nu inför jul, men tyvärr för er alla trogna läsare har det inte blivit mycket bloggande. Men jag ska försöka bättra mig och inte glömma er helt över jul o nyår, jag ska göra mitt bästa.

Uppdatering från dagens BVC besök ska ni givetvis få. Junior Efter badet 1 fortsätter och växa på precis som han ska. Idag vägde han in på 4705 gram och mätte hela 56 cm lång. Jodå, han är på väg att bli en riktig karl han me, fast hans mamma lurar på honom strumbyxor emellanåt. Men tyvärr har lill pojken fått skorv vilket inte är så kul o aningen jobbigt. Så nu måste vi smörja in hårbotten med babyolja och typ kamma ur det sen. Och hur lätt är det att smörja in hans hårbotten? Ni har väll sett vilken kalluffs han har?

Det närmar sig jul nu ordentligt och det är ju alltid kul. Men som nybliven pappa så är det ju en del att stå i med, det stora frågan nu är om vi får med oss allt? Det är ju nämligen så att vi ska ta vår son och åka bort över jul och sova borta med honom för första gången sedan sjukhuset. Ja och då vill man ju inte glömma en massa grejer hemma. Men vi ska nog lyckas klura ut så att vi får med oss det vi behöver och inte glömmer något.

Playing in the babysitter Någon som är riktigt kul nu med grabben när han nu är över 6 veckor gammal är att han har blivit mer social. Man kan locka fram ett skratt av honom, han tycker om saker omkring sig och börjar intressera sig mycket mer för omgivningen. Han har till och med börjat leka lite lätt med sin lekbåge som sitter på babysittern, slår på djuren och tycker det är kul när dem rör sig. Det är helt underbart att se.

Bjuder på en liten bild från dagens besök av morbror Alexander och tant Therese.Harry and Tess

1 kommentarer:

Anonym sa...

Han är bara för underbar:) Och sen vet ju jag att pappatony sätter på sin son strumpbyxor, alltså inte bara mammasusannas grejj! HAHA.
God Jul igen!