08 januari, 2009

2 månader!!!

Idag är Harry 2 månader gamal, och vilken karl han har blivit. Han bara växer o växer, tur är ju det, för mindre ska han ju inte bli. Tänkte bkuda på några bilder där ni kanske kan se hur han har vuxit. 2st är från när han var nästan 2 veckor gamal och 2st från när han nu är 2 månader gamal.

Harry nästan 2 veckor

Harry nästan 2 veckor 2

 

 

 

Harry 2 månader 2

Harry 2 månader 1

 

 

 

 

Och där är faktist så att det hör till att pappan ska växa minst lika mycket om inte mer som sin son gör. Så inga dumma kommentarer nu.

På måndag ska vi tillbaks till BVC, då är det dags för Harrys 2 månaders kontroll. Undrar hur mycket han har växt sen sist, känns som en hel det. För ca 3 veckor sen när vi var där så vägde han 4700 g, jag lovar han är uppe i ca 5500 nu. Stor har han blivit. 56 cm lång var han och jag gissar på att han är 59 cm lång nu. Vad gissar ni på?

På tisdag så är det återigen dags för Harrys hörrsel kontroll. Ni som följt bloggen vet ju att han tyvärr inte blivit godkänd ännu på de tre tidigare testerna. Men nu på tisdag så blir det lite mer avancerade kontroller så vi får se. Men som vi sagt tidigare så reagerar han ju på ljud o så, så vi är ganska säkra på att han har någon hörrsel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Måste ju bara: Båda växer bra!;) haha!

Tack, skönt att det äntligen är klart att man ska plugga!

Anonym sa...

och du, hoppas tentan gick fint!