11 januari, 2009

Tiden går fort...

Harry är som sagt 2 månader + nu. Och i morgon så väntar hans 2 månaders kontroll på BVC, då kommer doktorn o kollar på honom bland annat. Ska bli kul o se hur han har skött sig.

Och redan på tisdag igen så ska han få träffa doktorn, då bär det av till ännu ett hörseltest. Hoppas ni alla håller tummarna, för det gör vi.

I fredags så kika de vi på Let´s dance tråkigt nog :( Och det tyckte faktiskt lilla junior var kul, Han satt en hel del i sin babysitter o diggade till musiken och gjorde sina egna försök till dans. Enligt min åsikt skulle han få klart bättre betyg än dansarna i programmet.

"Här skulle det vara en film på Harry när han dansar, men google är så j*vla dåligt o segt ibland, kanske kommer senare"

Och i lördags så var vi på ännu ett dop, i södertälje denna gång. Det var Nina o Robbans Hanna som döptes, hon är 1 månad äldre än Harry. Där träffade vi lilla Leo med familj oxå. Passade på att ta ett litet grupp foto på de små krabrateran.








Och idag var vi över hos farbror Kjell, han fyllde ju som sagt 32 här för någon vecka sen, och Harry ville ju över o gratulera. Och där träffade vi Harrys farmor och gammel farmor o farfar.

0 kommentarer: