12 januari, 2009

Dagens vikt!

Sådär då. Då var vi återigen hemma från dagens besök på BVC. Idag var det dags för Harrys 2 månaders kontroll. Killen är hur grym som helst och klarar väll alla “test” som han ska. Han vägde dessutom in på 5305 gram och 59 cm lång. Som ni märker så växer han på precis som han ska, följer sina kurvor bra.

Imorgon så väntar hans förhoppningsvis sista hörsel test på KS, men det borde det vara. Nu så ska de sätta någon typ av elektroder på utsidan av huvudet och mäta av istället för att mäta i hörsel gångarna. Får se hur det går. Tror dem bokar in 4 timmar eller så för kontrollen. Harry måste sova under testet. Så man ska hinna med o sätta fast sakerna på huvudet, kanske även mata barnet och sen få den o sova, för han måste vara alldeles still under testet.

Ja ja, nu måste jag iväg och gå på öppnings party på mitt nya gym. Dem öppnar för träning i morgon. Så grymt gym asså, tv skärmar på alla löpar-, cykel-, trapp- och crosstraining maskiner. Kan man inte skylla på att man var tvungen o se något program på tv för att slippa undan träningen. Ska iväg nu iallafall o se hur nytt o frächt det är.

0 kommentarer: